Georgiana Alistar - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti

2,220 RON Donatii stranse
100% Complete
1,300 RON Target
8 Donatii

 

Luni, pe 28.01, este ziua mea de nastere. Asa cum o parte dintre voi stiti deja, anul asta imi doresc sa am o zi de nastere cu totul speciala si diferita fata de toate zilele de pana acum, motiv pentru care am ales ca toate cadourile primite de ziua mea sa le redirectionez catre Ajungem Mari, o asociatie care asigura programe educationale pentru copii si tineri institutionalizati si din medii defavorizate. 

Pe scurt, am ales cauza Ajungem Mari, deoarece, dupa cum stiti sau banuiti, copilasii din centrele de plasament nu au ocazia de a iesi din centre in excursii la munte sau la mare dar nici sansa de a avea alaturi oameni dedicati care sa le asigure pregatire pentru rezultate bune la scoala, iesiri la teatru sau orice fel de iesire din afara centrelor. Asa ca orice donatie se transforma in iesiri educative, ateliere creative, sedinte saptamanale de pregatire scolara, fiecare experienta de genul asta formandu-le abilitati de comunicare, amintiri frumoase si nu in ultimul rand le da sansa de a Ajunge Mari.

Satisfactia de a contribui la un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament e grozava!
Va astept alaturi de mine astfel incat sa am o zi de nastere memorabila.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

8 Donatii

Anonymous

550 RON
27 May 2019

Adina Negoitescu

220 RON
Cu drag pentru copii :)
11 Feb 2019
La multi ani fericiti! Felicitari pentru aceasta initiativa! Love u
11 Feb 2019
La multi ani cu bucurie
29 Jan 2019
La multi aaaani voiosi! :*
29 Jan 2019

Echipa First Bank

700 RON
La multi ani!
28 Jan 2019

Andrei

100 RON
Felicitari pentru initiativa! La multi ani!
25 Jan 2019
La multi ani! :-*
25 Jan 2019