Florin Talpes - Ajungem Mari

De ziua mea vreau sa fac copiii fericiti!

75 RON Donatii stranse
1.5% Complete
5,000 RON Target
1 Donatii

 

De ziua mea nu imi doresc cadouri. Imi doresc, in schimb sa le ofer bucurie copiilor din centrele de plasament din Galati unde sunt si eu voluntar.

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl pretrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

600 lei = 12 iesiri in afara centrului de plasament/an/copil

 

Impreuna cu voi putem aduce bucurie copiilor!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

1 Donatii

Sa fii fericit si sa poti sa ii faci si pe alti fericiti !!!!
18 Feb 2019