Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

51.333333333333% Complete
770 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
8
Donații

Mi-amintesc că atunci când eram mică, scriam, de fiecare dată, lui Moș Crăciun că îmi doresc...ca toți oamenii să fie fericiți. Poate pentru că simțeam că acest lucru lipsește în familia mea.

Am crescut și nu i-am mai scris Moșului, dar gândul mi-a rămas. Așa că m-am apucat de voluntariat. Și m-am convins repede că, orice probleme credeam c-am avut în copilărie, există situații mai grave, chiar tragice. Dar că există și soluții.

Sunt aproape de programul Ajungem Mari de mai bine de cinci ani. Am făcut voluntariat în centrele de plasament din București și din Timișoara și am coordonat, o perioadă, Ajungem Mari Timiș.

În calitate de coordonator al Teatrului Portabil Timișoara am inițiat două tabere de dezvoltare personală pentru beneficiarii programului, prilejuri prin care m-am convins de efectele terapeutice ale teatrului, în special pentru copii și tinerii proveniți din mediile defavorizate, cu istoric de abuz, abandon și traumă.

Vreau să le pot oferi beneficiarilor de la centrul de plasament de zi For Help Christian Association șansa unei astfel de tabere, la finalul căreia să realizăm un spectacol mult dorit de ei. Pentru unii dintre ei ar fi prima experiență de acest gen! Pe lângă amintiri frumoase, îi vom ajuta să dobândească instrumentele necesare pentru dezvoltarea aptitudinilor, lucrul cu propriile emoții și sentimente și adaptabilitatea la o societate față de care se simt respinși sau ignorați.

Mă poți ajuta pentru susținerea acestui proiect printr-o donație pe platforma Galantom.ro. 1500 de lei ne-ar putea acoperi transportul cu un microbuz de 20 de persoane până la Muntele Mic.

Anul acesta, de ziua mea, îmi doresc ca toți oamenii să fie fericiți. Cel puțin în jurul meu. 

Mulțumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Anonymous

150 RON
Un sincer bravo.
05 Apr 2019
04 Apr 2019
04 Apr 2019
04 Apr 2019

Nico

40 RON
04 Apr 2019
Succes
29 Mar 2019
23 Mar 2019

Flavia Cazacu

50 RON
22 Mar 2019