Cel mai frumos cadou de ziua mea - Vacanța (te face) Mare 2019 - Asociatia Ajungem Mari

 

Ioana Stanescu Ajungem Mari

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

Vacanța (te face) Mare 2019

"Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

Rolul taberei este de a le oferi copiilor amintiri frumoase şi a le forma abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, prin jocuri, competiţii şi activităţi interactive în aer liber.

Fondurile strânse vor acoperi costurile de cazare, transport, masă, activităţi socio-educative și organizare.

Costul taberei pentru un copil este de 650 de lei, iar fiecare donaţie poate acoperi costurile pentru o drumeție la cabana Diham, o excursie cu telecabina la Babele, Sfinx și Crucea Caraiman sau pentru o zi întreagă de tabără plină de jocuri și surprize."

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, ca educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Principalul program al Asociației Lindenfeld este programul educațional Ajungem MARI pentru copii și tineri din medii defavorizate. Acesta își propune să susțină pe termen lung copiii și tinerii instituționalizați și din medii defavorizate și să le ofere șansa de a AJUNGE MARI, adulți responsabili și independenți. 

Ajungem MARI a pornit în București în iunie 2014 cu fonduri 0. Programul s-a extins rapid în țară prin efortul voluntarilor care au observat nevoia copiilor de susținere pe termen lung, încurajare, atenție și dragoste

În cadrul programului susţinem ateliere şi workshop-uri pentru copiii din centre sociale şi medii defavorizate, desfăşurăm activităţi socio educative în afara centrelor şi îi ajutăm pe copii să facă primii paşi în orientarea profesională. Atelierele şi workshop-urile sunt susţinute de tineri voluntari şi traineri cu experienţă, care încearcă să le formeze copiilor noi abilităţi prin jocuri şi activităţi interactive, cu puternic impact asupra dezvoltării lor personale.

Atelierele săptămânale cu voluntari au diferite teme, de la matematică şi isorie, la teatru, fotografie şi muzică, iar workshop-urile au ca rol creşterea încrederii în sine a copiilor – public speaking, dans contemporan, terapie prin râs.

Încercam şi să scoatem copiii din centrele în care sunt închişi pe tot parcursul anului, oferindu-le noi perspective asupra oraşului – teatre, muzee, galerii de artă, parcuri de distracţii, dar şi asupra naturii, organizând excursii şi tabere la munte. E greu de imaginat cum unii copii nu ies nici măcar în curtea centrelor şi mulţi dintre copiii din sistem nu îşi pot aminti o zi frumoasă din viaţa lor.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim ca și în 2019 să le putem oferi copiilor din centre de plasament șansa de a descoperi bucuria muntelui! Ar fi grozav să putem organiza și anul acesta, cu ajutorul vostru, 3 tabere pentru cel puțin 60 de copii minunați!

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

La mulți ani fericiți! :)
15 Apr 2019

Anonymous

200 RON
09 Apr 2019

Anonymous

100 RON
07 Apr 2019
07 Apr 2019

Anonymous

25 RON
LMA si felicitari.
06 Apr 2019

Girafa lu’ Ioana:)!

75 RON
LMA!
06 Apr 2019