CLAUDIA NUNCA - Ajungem Mari

Imi donez ziua de nastere pentru a ajuta copiii din centre de plasament!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii

 

Dragii mei,

Sa daruiesti e cel mai frumos lucru, si mai mult daca o faci pentru a ajuta copii defavorizati din centrele de plasament sa aiba o sansa la o educatie adecvata care sa ii ajute sa aiba o viata normala.
Traim in niste timpuri in care indiferenta si nepasarea fata de semeni nostri e la loc de cinste, grija pentru propria persoana primeaza in detrimentul nevoiilor celorlalti mai putin favorizati ca noi. 
Sa traim intr-o lume mai buna depinde de fiecare dintre noi, e mult spus dar totul poate porni de la o singura persoana care vede lucrurile diferit si vrea sa schimbe ceva. Primavara incepe cu o floare, asa ca hai sa schimbam ceva, hai sa facem o lume mai buna pentru noi si pentru generatiile viitoare.
Haideti sa facem primavara!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!