Daniela Lizeta Dumitru - Ajungem Mari

De ziua mea doresc sa facem copiii fericiti

0 RON Donatii stranse
0% Complete
650 RON Target
0 Donatii

 

Buna ziua, dragii mei prieteni!

Am gasit platforma Galantom prin care pot sa ajut, de ziua mea, copiii din centrele de plasament si sunt fericita ca aceasta platforma este raspunsul cautarilor mele de cateva luni. Nimic nu te poate face mai fericit decat sa stii ca poti aduce fericire altora si mai ales copiilor. Va indemn pe voi, toti prietenii mei reali sau virtuali, prieteni de o viata sau de cateva zile, sa ajutati copiii care nu au bucuria de a avea alaturi parinti, frati, bunici, familie iubitoare care sa-i ocroteasca. Haideti sa le aratam ca suntem alaturi de ei, ca ne gandim la ei, ca dorim sa ii ajutam sa dobandeasca sau sa isi dezvolte talente si abilitati care sa le asigure un scop in viata, ca nu sunt singuri in aceasta lume.

Va multumesc si va doresc din suflet sanatate, fericire si mii de momente frumoase traite alaturi de cei dragi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!