Ioana Bălaș - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să aducem copiilor un zâmbet!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii

 

Dragii mei!
De-a lungul ultimilor ani, am participat,ca voluntar, la multe ore de limba și literatura română alături de copiii aflați în plasament.
Am avut marea bucurie de a fi alături de acești copii și de a descoperi cât sunt de minunați! Am avut nenumărate ore de lectură, alături de ei. Mi-am confirmat, dacă mai era nevoie, că dăruirea de sine are mereu un răspuns pe măsură din partea unui suflet de copil. 
Am învățat, alături de acești copii minunați, că a dărui din inimă și cu pasiune, o fărâmă de poezie, înseamnă a primi înapoi un univers sufletesc și imaginativ minunat! Copiii mi-au înapoiat infinit mai mult decât le-am oferit eu lor!

Acestea sunt motivele pentru care vă invit să folosim ziua mea de naștere pentru a face o donație care să ajute acești copii minunați!
Sunt sigură că doar împreună putem schimba lumea!
Vă mulțumesc cu sufletul copilului care am fost! 1f495.png


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Da-ti pasiunea mai departe! ~2019

„Dă-ți pasiunea mai departe” - sedinte de pregatire si recuperare scolara si ateliere creative pentru copiii din centrele de plasament

Costurile pentru aceste activitati sunt de 500 lei/an/copil, timp – 3 ore/saptămână/ 12 luni/an.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!