Anamaria Agache - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc o lume mai buna

1,430 RON Donatii stranse
35.75% Complete
4,000 RON Target
7 Donatii

 

Dragii mei, se apropie ziua mea. Si vreau sa o impart cu voi! Vreau sa dam adevarata semnificatie a darului, dincolo de folosul material al zilelor noastre. Acea semnificatie care inseamna sa imparti si sa multiplici bucurie. Acea semnificatie pe care am pierdut-o in detrimentul celor materiale si extravagante, care aduc doar o senzatie de placere pentru scurt timp, insa nu hranesc sufletul. Voi schimba prefixul si adaug o alta perspectiva mai profunda asupra lumii in folosul si spre intelegerea mea. Imi doresc foarte mult ca toate gandurile voastre bune pentru mine si nu numai, sa le impartim cu copilasii care au nevoie de noi, pentru o lume mai buna si pentru o copilarie mai frumoasa din care sa-si dobandeasca experientele si abilitatile unor oameni frumosi si responsabili cum sunteti voi si cum ati avut prilejul sa puteti fi! Nu v-am cerut niciodata nimic, dar ati aduce multa bucurie in sufletul meu, al vostru si al lor, cu putin din ce aveti voi de oferit lumii, primind inapoi hrana pentru spirit.
Va multumesc din suflet pentru darurile voastre si impart cu voi toata bucuria zilei mele de nastere, pe care o veti face cea mai reusita din ultimii 30 de ani ! 
Donati! Spread the love with me!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

7 Donatii

Anonymous

30 RON
05 Jul 2019

Daniela galban

150 RON
Cu drag,pentru Anuca, sa nu te schimbi niciodata.
28 Jun 2019
La multi ani suflet frumos!
26 Jun 2019
1,000 RON
26 Jun 2019
Felicitări pentru gest!
22 Jun 2019
La multi ani!Sa fii fericita si iubita mereu!
22 Jun 2019

Anonymous

75 RON
Felicitari pentru gestul tau! La multi ani cu bucurii
21 Jun 2019