De ziua mea vreau sa daruiesc bucurie copiilor din centrele de plasament.

 

Mihaela Popa Ajungem Mari

59.166666666667% Complete
355 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
6
Donații

Mai este putin pana la ziua mea si mi-as dori sa reusesc sa o serbez cu atingerea targetului de fundraising pentru Ajungem MARI 1f60a.png

Banii stransi vor fi folositi pentru a desfasura activitati recreative si educationale in afara centrelor de plasament si apartamentelor sociale de tip familial in care locuiesc copiii din program.

Cu 600 de lei un copil poate sa participe timp de 1 an la 12 iesiri prin care invata, se dezvolta si se bucura de experiente minunate! Fiecare donatie se aduna si conteaza, pentru ca se va transforma in bilete de acces, transport sau gustari pentru copii la iesiri.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

SUSŢIN PROIECTUL

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Anonymous

75 RON
Cu mult drag pentru initiativa ta frumoasa!Sa ai zile senine!
02 Jul 2019
La multi ani, Miha! Sa ramai cu acelasi suflet frumos toata viata!
02 Jul 2019

Anonymous

50 RON
02 Jul 2019

Anonymous

50 RON
Have a joyful birthday
27 Jun 2019
26 Jun 2019

Anonymous

100 RON
26 Jun 2019