Gabriela Lavinia Gheghea - Ajungem Mari

De ziua mea imi doresc sa facem copiii fericiti!

600 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
8 Donatii

 

Dragii mei,
Mai este putin pana la ziua mea si anul acesta imi doresc sa am o zi de nastere cu totul speciala si diferita fata de toate zilele de pana acum, motiv pentru care am ales ca toate cadourile primite de ziua mea sa le redirectionez catre Ajungem MARI, o asociatie care asigura programe educationale pentru copii si tineri institutionalizati si din medii defavorizate. 

Pe scurt, am ales cauza Ajungem MARI deoarece, dupa cum stiti sau banuiti, copilasii din centrele de plasament nu au ocazia de a iesi din centre in excursii la munte sau la mare dar nici sansa de a avea alaturi oameni dedicati care sa le asigure pregatire pentru rezultate bune la scoala, iesiri la teatru sau orice fel de iesire din afara centrelor. Asa ca orice donatie se transforma in iesiri educative, ateliere creative, sedinte saptamanale de pregatire scolara, fiecare experienta de genul asta formandu-le abilitati de comunicare, amintiri frumoase si nu in ultimul rand le da sansa de a Ajunge Mari.

Satisfactia de a contribui la un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament e grozava!
Va multumesc si va astept alaturi de mine astfel incat sa am o zi de nastere memorabila.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

8 Donatii

Anonymous

70 RON
31 Oct 2019

Anonymous

50 RON
Un gest minunat! Sa-ti faci ziua speciala oferind o zi speciala altora! Numai bine tuturor!
18 Aug 2019

Dorina

100 RON
16 Aug 2019
Sa ajungem mari , să fim mai buni!
15 Aug 2019

Anonymous

100 RON
12 Aug 2019

Anonymous

100 RON
05 Aug 2019

Anonymous

50 RON
24 Jul 2019

Stefan Tertecuta

30 RON
19 Jul 2019