Emilia Mocan - Ajungem Mari

De ziua mea vreau sa ofer bucurie copiilor din centrele de plasament!

800 RON Donatii stranse
40% Complete
2,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In curand fac 25 de ani, varsta frumoasa si pot spune cu multa bucurie ca pentru mine am tot ce imi pot dori!

Este insa ceva ce imi doresc din tot sufletul, nu pentru mine, ci pentru cativa copii absolut minunati pe care i-am cunoscut recent in tabara la mare si despre care nu pot vorbi fara sa apara lacrimi in ochi (de drag si de dor). De aceea aleg sa-mi donez anul acesta cadourile de ziua mea pentru ei.

Eu sunt aici, iar ei in Brasov. Nu le pot oferi direct afectiunea mea, dar pot sa incerc sa fac ceva pentru viitorul lor.

Mi-ar placea sa-i pot ajuta pe 3 dintre ei cu:

-sedinte de logopedie pentru 2 dintre copiii din Brasov, 2 frati adorabili care au nevoie de ajutor pentru a-si corecta pronuntia. Pe mine m-au cucerit cand m-au intrebat cu vocea lor sasaita "-Doamna, sssi acum se ne mai zucam?"

-sedinte de terapie individuala pentru una dintre fete care a avut un trecut greu si a trecut prin lucruri pe care cu greu ni le putem imagina. Fata este insa o luptatoare si un model de curaj, iar eu imi doresc mult sa-i pot oferi sprijinul necesar ca motivatia ei de a lupta in continuare sa nu dispara si sa aiba pe cineva in care sa aiba incredere si cu care sa vorbeasca deschis despre problemele ei si care sa-i poate oferi intelegerea si sfaturile de care ara atata nevoie.

 

120 de lei este costul pentru 1 sedinta de terapie pentru un copil.

3 luni de terapie inseamna 1440 de lei. Cu ajutorul vostru putem sa le oferim acestor copii sprijinul de care au mare nevoie. 

Orice suma donata conteaza! Fondurile se strang si se vor transforma in multa bucurie si ajutor specializat pentru acesti copii!

 

Va multumesc! <3

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

9 Donatii

Hei, foarte drăguț ce faci tu :)
09 Aug 2019

Anonymous

150 RON
Banutii sunt doar o mica contributie, sper insa sa se puna mana de la mana pentru binele copilasilor! Mult spor sa aveti in toate si succes in tot ce faceti! <3
08 Aug 2019

Cata

75 RON
La multi ani!
06 Aug 2019
La multi Emilia! Go team!
06 Aug 2019

Anonymous

100 RON
04 Aug 2019

Anonymous

75 RON
La multi ani Emilia! As dori ca donatia mea s-o utilizati pt sedinte de logopedie.
04 Aug 2019

Anonymous

20 RON
❤ e minunat ce faci
03 Aug 2019

Stefan C.

105 RON
La multi (b)ani :)
01 Aug 2019

una dintre domnite :))

50 RON
01 Aug 2019