Ana Cristache - Ajungem Mari

O urare pentru mine=o donatie pentru copiii mei dragi!

1,576 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
11 Donatii

 

A mai trecut un an si ma bucur ca s-au intamplat multe lucruri frumoase in acest an: zambete, imbratisari, lacrimi, destainuri, sfaturi oferite, curiozitati implinite, incurajari primite si oferite, vise implinite, promisiuni, suparari si impacari, dar mai ales multa, multa iubire!

Cam asa arata experienta de voluntar si cand deja cand faci asta de 4 ani, poti spune ca sunt "ai tai", ca au crescut sub ochii tai, ca le cunosti capriciile, supararile, visele, planurile si te bucuri alaturi de ei cand au o reusita, cand au ajuns la liceu sau isi fac planuri de facultate!

Si anul acesta, de ziua mea, am tot ce imi trebuie (sanatate, iubire, sustinere si oameni faini in jurul meu, caci astea sunt cele mai importante) si nu imi pot dori altceva decat sa le mai fac copiilor o bucurie si le ofer amintiri si experiente frumoase.

Asa ca faceti un dar pentru ei: bucuria unei excursii! O iesire ca intre prieteni, in care ei sa cunoasca frumusetile naturii, in care sa se joaca in voie si sa isi petreaca timpul in alt mediul, unul normal, fata de cel din centre. 

Pentru ca au nevoie de interactiune cu oameni care sa le fie modele, au nevoie sa simta, sa cunoasca si sa invete ca viata poate fi frumoasa, ca sunt oameni frumosi la suflet care se gandesc la ei si la educatia lor! Si pentru ca unii au crescut cea mai mare parte a vietii lor intr-o cladire, mare, rece si neprietenoasa, fara sa interactioneze, macar in vacante, cu natura si aerul curat de tara.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Explorator pentru o zi

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

11 Donatii

Letitia

100 RON
La multi ani, Ana! Esti un OM minunat si ajuti sa creasca alti oameni. Respect pt tot ce faci!
07 Aug 2019
75 RON
06 Aug 2019

Laura

26 RON
06 Aug 2019
06 Aug 2019

AM Sibiu

100 RON
La multi ani frumosi!
06 Aug 2019

Anonymous

500 RON
la multi ani !
05 Aug 2019
200 RON
La multi ani!
05 Aug 2019

Valentin D.

50 RON
La mulți ani, sănătate, bucurii şi împliniri!
05 Aug 2019

Anonymous

200 RON
La multi ani, cu bucurie, alaturi de copii!
05 Aug 2019
150 RON
Pentru ca esti un suflet minunat o sa fiu vesnic recunoscatoare ca faci parte din viata mea!!! La multi ani prietena draga!!!
05 Aug 2019

Anonymous

75 RON
Felicitări pentru inițiative, idei și creativitate. Copiii sunt viitorul iar educația este calea către o lume mai bună. Succes in continuare!
05 Aug 2019