Cosmina Cenuse - Ajungem Mari

Dăruiesc ziua mea!

255 RON Donatii stranse
51% Complete
500 RON Target
6 Donatii

 

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor din centrele de plasament chiar dacă acesta este un pas de furnică în susținerea viitorului lor. Dăruiesc ziua mea, pentru ca nimic nu-mi bucura sufletul mai mult decât plăcerea de a dărui sufletelor nevinovate un zâmbet. Asa ca, în cazul în care va gândeați sa îmi faceți un cadou de ziua mea de naștere, va rog sa donați pentru ei.

Acesta este cel mai frumos cadou! 

Va multumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

6 Donatii

Anonymous

75 RON
15 Sep 2019

Munteanu Daniela

30 RON
14 Sep 2019
Cu drag!
13 Sep 2019

Burticos

50 RON
13 Sep 2019

Alexandra

30 RON
11 Sep 2019

Anonymous

50 RON
11 Sep 2019