Roxana Budeanu - Ajungem Mari

Alerg pentru sanatatea psihica a copiilor din centrele de plasament.

165 RON Donatii stranse
16.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta m-am hotărât să fac ceva pentru copiii din centrele de plasament.

Astfel, am luat decizia de a alerga pentru ei în scopul de a strânge donații.

Aceste donații servesc la plata ședințelor de terapie a copiilor care au atâta nevoie de un psiholog/psihoterapeut, iar statul nu-și permite să le ofere.

Haideți mână cu mână să le oferim noi ajutorul, prin intermediul fundației Ajungem Mari, să crească frumos, vindecați de traume și privind spre un viitor luminos.


Eu voi fi prima care donează prin implicarea mea la Bucharest Marathon.


Va rog și pe voi, să oferiți puțin din timpul vostru și să donați oricât doriți.
 
Va mulțumesc!


P.S.: faptele bune nu rămân nerăsplătite!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au

4 Donatii

David, Larisa, Olivia en Lucas

75 RON
GOOOOOOO!!!!!!!
11 Oct 2019

Anonymous

30 RON
22 Sep 2019

Anonymous

30 RON
22 Sep 2019

Anonymous

30 RON
❤️
20 Sep 2019