Beatrice Rubică - Ajungem Mari

De ziua mea îmi doresc să putem ajuta copiii din centrele de plasament cu sedinte de terapie

360 RON Donatii stranse
24% Complete
1,500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am fost trainer de dezvoltare personală prin teatru în două tabere organizate pentru copiii din centrele de plasament și știu cât de multă nevoie au acești copii minunați de o susținere și ghidare morală specializată, lucru pe care cel mai bine îl poate face un terapeut.

Cu toții știm cât de mult cântăresc în viața noastră educația, iubirea, răbdarea, încrederea, afecțiunea, atenția și toate celelalte valori oferite de familie în primii ani ai vieți noastre. Din păcate, acești copii nu au șansa să se bucure de ele și cresc cu o lipsă mare de afecțiune și încredere în forțele proprii.

Lipsă care se manifestă fie prin violență, introvertire, furie, depresie, neîncredere etc. Uneori, dacă sunt întrebați ce calități au, îți vor răspunde că nu au niciuna. Alteori au dificultăți în a discerne între bine și rău, tocmai pentru că nu au avut modele potrivite în jurul lor, care să îi formeze adecvat ca viitori adulți.

Nu se pot suplini părinții, însă cred că am putea suplini valorile, curajul și încrederea care le lipsesc prin terapie. Și cred că pot deveni adulți de succes, conștienți de calitățile lor, încrezători și cu principii sănătoase, cu ajutorul nostru. Trecutul nu îl putem schimba, dar viitorul...

Vă mulțumesc pentru sprijin!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

6 Donatii

Iuliana Ștefan

100 RON
La mulți ani, draga noastră!
11 Oct 2019
06 Oct 2019

Simona Lazar

75 RON
La multi ani! Te imbratisam cu drag si iti dorim tot binele din lume! Scuze pentru întârziere
06 Oct 2019

Aida

50 RON
La mulți ani, Bea! ❤️
05 Oct 2019
75 RON
02 Oct 2019
La cat mai multe donatii !
01 Oct 2019