Ajungem Mari

Ajungem Mari

Sprijin pentru tinerii instituționalizați

Status: Fundraising

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus. Este vârsta la care ei își formează visurile și vrem să înțeleagă că prin determinare și o educație solidă și ei pot ajunge exact ce își doresc.

[ Show more ]

15,288 RON

Sumă:

19

Galantomi:

130

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care îi ajutăm pe copii și ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus. Este vârsta la care ei își formează visurile și vrem să înțeleagă că prin determinare și o educație solidă și ei pot ajunge exact ce își doresc.

Copiii care stau în centre cunosc puține lucruri despre lumea din jur și ce presupune să ai o anumită profesie/să mergi la serviciu. Percepția lor asupra realității este limitată la viața din centru și orele de la școală. 

Proiectul include:

– consiliere vocațională individuală și de grup 

– burse pentru cursuri de calificare acreditate sau școala de șoferi

– vizite în diverse locuri de muncă și discuții cu angajații

Prin vizitele în locuri de muncă le transmitem cât mai multe informații despre ce înseamnă un loc de muncă, ce pregătire și cunoștințe le sunt necesare, cum să se comporte la serviciu și să lucreze în echipă. Vrem ca ei să înțeleagă ce înseamnă un mediu de lucru, să cunoască reprezentanți ai mai multor profesii și să poată discuta despre diverse domenii de activitate, dar mai ales, vrem să-i motivăm să-și continue studiile și să nu abandoneze școala.

  ______________________________

Beneficii pentru copii și tineri:

- Își cunosc mai bine abilitățile și aspectele de îmbunătățit;

- Descoperă profesii variate și diferite medii de lucru;

- Descoperă ce abilități și cunoștințe trebuie să își formeze pentru a lucra într-un anumit domeniu și într-un colectiv;

- Au șansa de a cunoaște și a discuta cu angajați care să îi ghideze;

- Descoperă noi perspective asupra viitorului lor;

- Descoperă ce le place și ce nu le place, pentru a-și putea construi singuri un viitor.

______________________________ 

Completează formularul de inscriere ca fundraiser pe platforma Galantom, iar apoi îți vom trimite link-ul paginii tale pentru a o promova prietenilor. Citește mai multe despre ce înseamnă să fii super-erou Galantom - https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/.

Îți mulțumim pentru susținere!