Ajungem Mari

Ajungem Mari

Vacanta (te face) Mare 2015

Status: Financed

Tabăra de dezvoltare personală "Vacanţa (te face)Mare" înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice.  

[ Show more ]

26,114 RON

Raised:

46

Supporters:

304

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În 2014 proiectul „Vacanţa (te face) Mare”, din cadrul programului educaţional Ajungem MARI, a fost o mare bucurie pentru copii: „A fost cea mai frumoasă tabăra din viaţa mea!”.

În 2015 ne propunem să oferim experienţa unei tabere de dezvoltare personală la munte pentru cât mai mulţi copii din centre de plasament şi familii nevoiaşe din sectoarele 1, 2, 3 şi 6.

Rolul taberei este de a le oferi copiilor amintiri frumoase şi a le forma abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, prin jocuri, competiţii şi activităţi interactive în aer liber.

Fondurile strânse vor acoperi costurile de cazare, transport, masă şi activităţi socio-educative.

Costul taberei pentru un copil este de 450 de lei, iar fiecare donaţie de 75 de lei acoperă costul unei zile de evadare pentru un copil care stă închis în centrul de plasament tot timpul anului.

Pentru copiii din centrele unde taberele sunt finanţate de Direcţia de Protecţie a Copilului, costul se va rezuma la cheltuielile unui trainer care să creeze şi pună în practică un program de dezvoltare personală pentru copii.  1000 de lei vor acoperi cheltuielile de cazare, masa şi transport pentru trainer pe durata unei tabere.

Ne dorim să organizăm două tabere proprii şi să trimitem traineri Ajungem Mari în 8 tabere organizate de Direcţiile de Protecţie a Copilului.

Unindu-ne forţele, le putem oferi aceste experienţe minunate copiilor!

Împreună Ajungem Mari! Mulţumim!

Inscrie-te ca fundraiser! Completeaza formularul online, iar noi vom crea pagina ta de fundraiser pentru proiect - http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/