Ajungem Mari

Ajungem Mari

Ajutor pentru copiii din Ucraina

Status: Finantat

„Dopomoha”. Nu știm ucraineană, dar înțelegem „Dopomoha”. Înțelegem cu fiecare celulă a inimii și minții, deopotrivă, căci „Dopomoha” e „Ajutor”.

[ Show more ]
20.318% Complete

10,159 RON

Sumă:

7

Galantomi:

66

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Criza refugiatilor din Ucraina se va intinde pe termen mai lung. Pentru ca e un maraton, nu un sprint, Programul Ajungem MARI ne vom concentra pe ce stim mai bine - sprijinul copiilor greu incercati, refugiati alaturi de membrii ai familiei sau institutionalizati.

Devino si tu fundraiser pe platforma Galantom si strange fonduri pentru a le oferi copiilor greu incercati un pic de alinare. Vrem sa le asiguram nevoile de baza, dar si dreptul la joaca in aceasta perioada plina de frica si tristete. 

Fiecare fundraiser își poate propune să strângă 300, 500, 1000, 2000 lei sau chiar mult mai mult.

Chiar dacă nu este strânsă o sumă rotundă, fondurile merg către proiect și ne ajută să le oferim sprijin celor in nevoie. 

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te inscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completand acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro.

Apoi noi iti cream o pagina pe platforma Galantom si tu promovezi pagina in randul prietenilor si colegilor, care te vor sustine cu donatii online.

Mulțumim pentru implicare!!