Ajungem Mari

Ajungem Mari

Tabere de dezvoltare personală

Status: Fundraising

Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.

[ Show more ]
44.416% Complete

22,208 RON

Sumă:

11

Galantomi:

170

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Taberele de dezvoltare personală se desfăşoară la munte sau la mare, cu grupuri de 20-25 de copii şi presupun organizarea de drumeții, vizite la castele, excursii cu telecabina, seri tematice, jocuri de echipă, jocuri de rol, improvizație, spectacole. 

Taberele de viață independentă se organizează în grupuri mai mici, de 15-18 participanți cu vârste de peste 15 ani şi conțin exerciții practice de viață independentă. Tinerii învață să lucreze în echipă, să gestioneze un buget, să facă cumpărături, să gătească și primesc diferite responsabilități în organizarea activităților. 

În centrele de plasament de tip vechi copiii şi tinerii nu au acces la activități de gospodărire (curățenie, gătit, cumpărături etc.), iar la ieșirea din sistemul de protecție le este foarte greu să se adapteze la viața independentă. În tabere trainerii organizează și exerciții practice pentru angajare – redactare CV și scrisoare de intenție, căutare de locuri de muncă, simulări de apeluri pentru angajare, simulări de interviu, gestionarea conflictelor la locul de muncă etc. 

Ajută-i şi tu pe copiii şi tinerii din centrele de plasament să se pregătească pentru viaţa de adult. Ajută-i să înveţe ce au de făcut, să simtă că nu sunt singuri şi că vor reuşi.

Cum devii fundraiser pentru acest proiect?

Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest formular FORMULAR FUNDRAISER GALATOM – AJUNGEM MARI şi ne trimiţi o poză cu tine pentru pagina de Galantom la adresa de e-mail galantom@ajungemmari.ro. Noi îţi creăm o pagină pe platforma Galantom şi tu promovezi pagina în rândul prietenilor şi colegilor, care te vor susţine cu donaţii online.

Pentru detalii şi mai multe informaţii ne poţi contacta la: galantom@ajungemmari.ro

Beneficii pentru copii şi tineri:

  • creşterea stimei de sine;

  • descoperirea de noi abilități;

  • depășirea limitelor, mai mult curaj;

  • deschidere către noi activități;

  • îmbunătățirea abilităților de comunicare, socializare și lucru în echipă.