Ajungem Mari

Ajungem Mari

Vacanta (te face) Mare 2016

Status: Finantat

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

[ Show more ]

36,531 RON

Sumă:

33

Galantomi:

355

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În 2014 proiectul „Vacanţa (te face) Mare”, din cadrul programului educaţional Ajungem MARI, a fost o mare bucurie pentru copii: „A fost cea mai frumoasă tabăra din viaţa mea!”. Au mers atunci in tabara copiii din apartamente de tip familial, unde nu primisera fonduri pentru nici macar o excursie

În 2015 ne-am propus sa organizam doua tabere, tot cu copii care nu plecau nicaieri – prescolari si copii cu handicap sau din familii defavorizate, tot beneficiari ai sistemului de protectia a copilului. Au fost fascinati de experienta, de jocuri, de munte si de prieteniile legate.

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Rolul taberei este de a le oferi copiilor amintiri frumoase şi a le forma abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, prin jocuri, competiţii şi activităţi interactive în aer liber.

Fondurile strânse vor acoperi costurile de cazare, transport, masă, activităţi socio-educative si organizare.

Costul taberei pentru un copil este de 450 de lei, iar fiecare donaţie de 75 de lei acoperă costul unei zile de evadare pentru un copil care stă închis în centrul de plasament tot timpul anului.

Inscrie-te ca fundraiser! Completeaza formularul online, iar noi vom crea pagina ta de fundraiser pentru proiect - http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/

Unindu-ne forţele, le putem oferi aceste experienţe minunate copiilor!

Împreună Ajungem Mari! Mulţumim!