Apa cea de toate zilele pentru familia Marcelei

Status: Finantat

Ne-am alăturat inițiativei Irinei Georgescu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își trimită copiii la școală.   

Suma:

935 RON

Galantomi:

1

Donatii:

11

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ne-am alăturat inițiativei Irinei Georgescu, susținător Ajungem MARI și al copiilor din medii defavorizate și vrem să aducem o schimbare majoră în viața acestei familii prea sărace să își trimită copiii la școală.

Știți cum scapă o familie de chinul sărăciei extreme? Cu un pic de ajutor.  

Pe familia Marcelei am cunoscut-o în Giulești Sârbi – o familie tipică pentru ce înseamnă sărăcia extremă, aparent fără de scăpare: fără școală, fără acte de identitate, multe guri de hrănit cu cartofi și pâine, mame tinere și foarte tinere, mulți copii și aspirații scăzute. Copii ca toți copiii, doar că neînscriși la școală. De muncit, muncesc din greu – cei mai mulți dintre ei “la groapă”, lângă Mănăstirea Chiajna, unde se luptă cu resturile de la demolări pentru fier vechi, iar Sunita vinde semințe și eugenii în tren. Muncesc 6 din 7 zile. Vor și ei, ca tot omul, o viață mai bună, țin la copiii lor, dar nu îndraznesc să viseze prea mult pentru ei.

 Acum e nevoie de o fântână pentru o viață mai bună. Ar economisi energie și timp – timp în care s-ar putea gândi la ce e de făcut ca să-și permită și ei o viață mai bună. Copiilor le-ar fi mai ușor să fie curați când pleacă la școală, părinților le-ar fi mai ușor să își îngrijească bebelușii, iar tinerii, dacă vor reuși să își găsească de lucru, ar putea pleca la muncă așa cum se cuvine. Vom afla, curând și cu detalii, cum schimbă o fântână viețile unor oameni.

Primul donator s-a anunțat – au primit primii 600 lei pentru fântână. Mai au nevoie de 700 lei pentru a putea porni lucrarea. Fiți buni și dați-le lor, astăzi, apa cea de toate zilele, cea dătătoare de o mai bună calitate a vieții.

*1300 lei acoperă costurile pentru o fântână săpată la aproximativ 15 m adâncime (țeavă +manoperă)  

Mai multe despre familia Marcelei puteți citi aici: http://andreicraciun.eu/14/