Ieșiri și excursii ~ 2020

Proiectul "Ieșiri și excursii" este unul dintre proiectele permanente ale programului educațional Ajungem MARI ce își propune să ofere copiilor și tinerilor șansa de a avea experiențe noi și unice, prin care pot explora orașul, pot vizita și descoperi locuri noi și pot cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl pretrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. Aceștia îi însoțesc pe copii și participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfășurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu aceștia despre diverse teme precum prietenie, valori morale, carieră, pasiuni și emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.

Cu 1000 de lei susții un copil să participe timp de 1 an la 12 ieșiri prin care învață, se dezvoltă și se bucură de experiențe minunate!

Fiecare donație se adună și contează, pentru că se va transforma în bilete de acces, transport sau gustări pentru copii la ieșiri. 

Ne propunem prin acest proiect să strângem suma de 60.000 lei, pentru a avea un număr de 600 de copii ce vor beneficia de experiențe educative și frumoase, ce sunt atât de necesare. 

Fiecare fundraiser își poate propune să strângă fondurile necesare pentru unul sau mai mulți copii!

Chiar dacă nu este strânsă o sumă rotundă, fondurile merg către proiect și ne ajută să le oferim copiilor experiențe frumoase care să îi ajute să se dezvolte armonios! 


Mulțumim pentru susținere!

____________________________________________

Beneficiile proiectului pentru copii și tineri:

-dezvoltă o relație mai apropiată cu voluntarii care le devin prieteni și modele de urmat, căpătă încredere în aceștia și reușesc să-și exprime sentimentele cu mai mare ușurință;

- căpătă mai multă încredere în sine și sunt mai deschiși să încerce experiențe noi;

- își dezvoltă abilitățile de socializare, de comunicare și de lucru în echipă; 

- învață cum să se poarte în societate, cum să reacționeze în anumite situații;

- învață să se orienteze în oraș, să folosească mijloacele de transport în comun;

- se dezvoltă și se relaxează în afara centrelor;

- descoperă și devin mai conștienți de lumea din jurul lor.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

9

Suma:

1,350 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ieșiri și excursii ~ 2020

Spune-i lui Mos Crăciun ce fapte bune vrei sa facă anul acesta pentru tine!  În loc de cadouri pentru ține, oferă-i șansa unui copil din ce

1,350 RON

Suma:

1

Galantomi:
9 Donatii

Pagini fundraising

Fii tu Moșul Crăciun pe care orice copil îl așteaptă cu sufletul!

Copiii din centrele de plasament își duc tristețea prin viața de zi cu zi. Mulți sunt talentați, dar cu greu sau deloc au posibilitatea să mea

1,000 RON Target
1,350 RON Suma
9 Donatii
100% Complete