Anamaria Stancescu - Ajungem Mari

Ne luptam impreuna pentru ca un copil sa mearga in tabara

450 RON Donatii stranse
100% Complete
450 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna! Sunt Anamaria. Eu si echipa Panda ne vom "lupta" in Escape Room in concursul caritabil Quest Mission si Ajungem MARI.

Scopul concursului este sa stranga fonduri pentru o saptamana de evadare a copiilor din centrele de plasament, intr-o tabara de dezvoltare personala la munte.

Va mai amintiti de toate experientele voastre si emotiile traite in tabere? Vreti sa oferiti unui copil dintr-un centru de plasament ocazia unor astfel de amintiri?

Costul pentru ca un copil sa mearga in tabara este de 450 ron. Orice donatie a voastra sustine aceasta cauza. Puteti dona online, cash sau prin transfer bancar, precizand ce echipa sustineti. Donatia online poate fi si anonima :).

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Vacanta (te face) Mare 2016

In 2016 ne propunem sa organizam 3 tabere, dar pentru copiii din afara Bucurestiului, Ajungem MARI lucrand in prezent in 24 de judete.

Concurs caritabil in epic escape rooms

In luna februarie echipele de detectivi se intrec in dezlegare de mistere si fapte bune la Quest Mission – epic escape rooms - Strada Amzei, Nr. 1, Bucuresti. Scopul concursului este sa stranga f

6 Donatii

18 feb 2016
Succes
17 feb 2016

Anonymous

300 RON
17 feb 2016
17 feb 2016
17 feb 2016
10 feb 2016