Moș Crăciun ~ 2019

Spune-i lui Mos Crăciun ce fapte bune vrei sa facă anul acesta pentru tine! 

În loc de cadouri pentru ține, oferă-i șansa unui copil din centrele de plasament să aibă cât mai multe experiențe pe care, cu siguranță, nu le va uita niciodată! 

Ne propunem să organizăm și în 2020 excursii la munte sau la mare pentru copiii din centre de plasament și avem nevoie de ajutorul vostru!   

Cum funcționează?

E foarte simplu si distractiv sa ajuți! 

Pe scurt, sistemul de strângere de fonduri Galantom: 

 

completezi un formular de înscriere: https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/; noi îti creăm profilul pe platforma Galantom, a oamenilor de bine, și iți trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care vei putea strânge fonduri;  tu trimiți link-ul paginii colegilor şi prietenilor cu share sau prin mesaj, ca ei sa doneze online pe platforma (sau cash sau prin transfer pe care le putem încarca manual). 

 

Costul unei excursii pentru un copil este de 1000 lei și îl poți ruga pe Mos Crăciun să doneze pentru o tabăra întreaga sau pentru câteva zile!

Chiar dacă nu atingi toată suma pe care ți-o propui inițial, fondurile strânse oricum se adună și ne ajută să organizăm taberele! 

Mulțumim din suflet! 

_______________

Toate detaliile despre platforma Galantom sunt aici - https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/, iar fundraiserii înscriși primesc prin e-mail sfaturi pentru strângerea de fonduri imediat ce se înscriu.  

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta pe: mihaela.niculae@ajungemmari.ro sau la telefon 0765.219.074. 

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

9

Suma:

1,350 RON

Pagini fundraising

De Crăciun îmi doresc ieșiri și excursii pentru copiii!

Dragii mei, cei ce mă cunoașteți și știu că sunteți mulți, cei din țară și cei din Diaspora, cu toții am trăit și trăim sentimentul ace

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Fii tu Moșul Crăciun pe care orice copil îl așteaptă cu sufletul!

Copiii din centrele de plasament își duc tristețea prin viața de zi cu zi. Mulți sunt talentați, dar cu greu sau deloc au posibilitatea să mea

1,000 RON Target
1,350 RON Suma
9 Donatii
100% Complete