Daruieste nunta ta 2020

Dacă nu vreți sa vă faceți o nuntă cu dar, vă oferim o alternativă și mai bună. Să vă faceți o pagină pe Galantom unde invitații la nunta voastră să doneze banii pe care vi i-ar fi dat ca dar la nuntă către o cauză în care voi credeți și pe care vreți să o susțineți. 

Surprindeți-vă prietenii care vor să afle "cât merge masa" la nunta voastră directionându-i să facă o donație pe pagina voastră de proaspat casatoriți pe Glantom.

Vă provocăm să începeți noul drum în viață cu BINE și să le dăruiți copiilor din centrele de plasament șansa de a porni și ei intr-un nou drum in viata.

Copiii vulnerabili din centre, apartamente si casute sociale sau alte forte de protectie au nevoie de mai multa sustinere ca sa treaca de incercarile grele prin care au trecut (abuzuri fizice sau sexuale, separarea de familie, decesul parintilor, institutionalizarea care ea insasi produce traume).

Efectele traumei se vad in comportamentul zilnic al copiilor si le afecteaza modul in care relationeaza cu ceilalti, in care invata sau isi vad viitorul. Au stima de sine foarte scazuta, pot fi agresivi cu cei de aceeasi varsta, au probleme de concentrare si de memorare, au o viziune sumbra asupra viitorului si comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substante si la comportamente sexuale riscante.

De aceea vrem sa le venim in ajutor! Speram sa putem asigura terapie de lunga durata, atat timp cat au nevoie acesti copii, cu ajutorul vostru, prin platforma Galantom. 

Cu ajutorul vostru, acesti copii greu incercati vor capata incredere in ei, vor depasi temeri, vor comunica mai bine, se vor integra mai usor, vor privi cu speranta viitorul.

Multumim din suflet pentru sprijin!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

18

Suma:

15,575 RON

Pagini fundraising

De nunta noastra sprijinim terapia pentru copii vulnerabili

Cand te gandesti ce iti trebuie pentru o casnicie fericita, primul raspuns este dragostea. Este adevarat, 'daca dragoste nu am nimic nu sunt'. Dragost

5,000 RON Target
15,575 RON Suma
18 Donatii
100% Complete