Copii conectati la educatie @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o o perioadă de 30 de zile.

Vei fi un model de urmat facand maching la donatiile primte sau donând pe perioada campaniei cât poți pentru cauza susținută.

Vă așteptăm cu campaniile voastre de fundraising care să păstreze principul fundraisingului voluntar individual și noi abia așteptăm să le implementam pe Galantom. 

Binele învinge!

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

89

Suma:

13,936 RON

Pagini fundraising

Ajuta copiii din centrele de plasament din Mureș sa aiba acces la scoala online

Se iau 27 de spiriduși buni din echipa Ajungem MARI Mureș și se pornește o campanie de adunat fonduri pentru copiii din centrele de plasament de

6,000 RON Target
4,921 RON Suma
44 Donatii
82.016666666667% Complete

Ajuta copiii din centrele de plasament din Gherla sa aiba acces la scoala online

Peste 70 de copii din Gherla își doresc să aibă acces la educație online și au nevoie de ajutorul tău! Odată cu închiderea școlilor, copiii

8,200 RON Target
9,015 RON Suma
45 Donatii
100% Complete