Terapie pentru copii vulnerabili ~ 2020 @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o o perioadă de 30 de zile.

Vei fi un model de urmat facand maching la donatiile primte sau donând pe perioada campaniei cât poți pentru cauza susținută.

Fondurile se vor aduna aici pentru psihoterapia copiilor din centrele de plasament.

Psihoterapia este cea care ii poate ajuta pe copiii institutionalizati sa depaseasca incercarile grele prin care au trecut (abuzuri fizice sau sexuale, separarea de familie, decesul parintilor, institutionalizarea care ea insasi produce traume).

Efectele traumei se vad in comportamentul zilnic al copiilor si le afecteaza modul in care relationeaza cu ceilalti, in care invata sau isi vad viitorul. Au stima de sine foarte scazuta, cred ca nu au nicio valoare si ca nu mai conteaza pentru nimeni, au probleme de concentrare si de memorare, au o viziune sumbra asupra viitorului si comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substante si la comportamente sexuale riscante.

De aceea vrem sa le venim in ajutor! Speram sa putem asigura terapie de lunga durata, atat timp cat au nevoie acesti copii, cu ajutorul vostru, prin platforma Galantom. Costul mediu al unei sedinte de terapie ete de 100 lei. In prezent 47 de copii si tineri lucreaza cu psihoterapeuti, iar nevoia este uriasa.

Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom - https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9  - și trimite-ne o fotografie la office@ajungemmari.ro.

Noi iti trimitem pe e-mail link-ul paginii tale de strângere de fonduri si câteva recomandari pentru fundraising. Apoi tu promovezi pagina in randul prietenilor

Te așteptăm să sustii cat mai multi copii sa creada in viitorul lor!

Multumim pentru sansele oferite copiilor nostri! 

Binele învinge!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

Suma:

0 RON

Pagini fundraising