4 Pedale Baneasa

Pe 20 septembrie in padurea Baneasa are loc un concurs de MTB unde distractia se dubleaza, pentru ca la 4 Pedale startul se ia in echipe de 2 rideri.

Una dintre echipe va trece linia de finish cu mai multa satisfactie pentru ca va pedala pentru educatia copiilor din centre de plasament. Prin efortul lor si-au propus sa sustina 2 copii din centre sa Ajunga MARI.

500 de lei este costul unui an de educatia prin joc pentru un copil alaturi de voluntari care ii devin prieteni si mentori.

Cristi Orascu, unul dintre fundraiserii nostri, este si el voluntar si ii sprijina pe copii sa invete cu drag, sa isi dezvolte abiliatile si sa descopere ce vor sa faca mai departe.

Multumim, Cristi si Daniel! Va tinem pumnii!

______________________

De 2 ori mai multa distractie. La 4 Pedale startul se ia in echipe de 2 rideri pe un traseu special amenajat in padurea Baneasa, una dintre cele mai accesibile zone pentru iesirile in natura ale iubitorilor de miscare din Bucuresti. Desi dificultatea traseului este redusa, cursa este una deosebit de antrenanta si variata, imbinand drumurile forestiere late si drepte, pretabile pentru depasirile in viteza, cu single track-uri deosebite, unde ai impresia uneori ca esti doar tu si padurea, intr-o goana nebuna.

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

13

Suma:

1,215 RON

Pagini fundraising

Pedalez pentru accesul la educatie al copiilor din centrele de plasament

500 de lei înseamnă costul unui AN întreg de educație prin joc pentru un copil institutionalizat, asa ca m-am horatat sa padelez pentru acesti cop

1,000 RON Target
595 RON Suma
5 Donatii
59.5% Complete

Pedalez pentru educatia copiilor din centrele de plasament

Mi-am propus sa pedalez pentru ca alti copii sa poata AJUNGE MARI, sa poate avea acces la educatie si la o viata mai buna. 500 de lei înseamnă cost

1,000 RON Target
620 RON Suma
8 Donatii
62% Complete