Campionat caritabil de Catan ~ 2016

Încep înscrierile pentru ediţia a doua a Campionatului de Catan şi pasionaţii de Catan au ocazia să se joace şi să trimită unul sau mai mulţi copii din centrele de plasament în tabăra de vară!

Anul trecut am organizat prima ediţia a Campionatului Caritabil de Catan, a Campionatului de Karaoke şi de Caiac şi cu banii strânşi am organizat două minunate tabere de dezvoltare personală pentru copiii din centre de plasament, pline de jocuri, distracţie şi drumeţii, alături de voluntarii Ajungem Mari.

Acum ne propunem să organizăm trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie (din nou) de coloniştii pentru fapte bune.

Vă punem la joacă pentru a oferi experienta completă a învăţării şi dezvoltării prin joc pentru cât mai mulţi copii. Vrem să îi ducem într-o tabără de dezvoltare personală la munte, unde vor învăţa distrându-se cu jocuri de echipă, de mişcare, de creativitate şi de încredere.

Fiecare jucător este provocat să trimită un copil într-o tabără, al cărei cost este de 450 de lei, sumă ce poate fi donată de prietenii sau colegii jucătorului înainte de competiţie, în timpul acesteia şi între etape.

Bineînţeles, jucătorii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 450 de lei, donaţia minimă pe care vă rugăm să o strângeţi fiind de 150 de lei.

Vă aşteptam să deveniţi fundraiseri şi să trimiteţi un copil în tabără!

_________________

Cum funcţionează jocul?

În două etape, jucătorii-fundraiseri se luptă pentru a câştiga cele mai multe puncte.

Punctele se pot câştiga atât pe tabla de joc, cât şi prin donaţiile susţinătorilor, iar la final punctele se cumulează şi trece în etapa următoare/câştigă cel care a adunat cele mai multe puncte.

Regulament:

Campionatul este organizat în două etape.

Prima etapă are loc pe 27 martie cu 21 de jucători. În ziua evenimentului fundraiserii au nevoie de o donaţie de minim 100 de lei de la prietenii lor pentru a participa.

Se joacă 3 jocuri în 3 jucători timp de 3-4 ore. Jucătorii acumulează punctele în două moduri:

- prin donaţii (50 lei = 1 punct)
- prin joc: maxim 10 puncte/joc câştigat; 6 puncte – al doilea clasat, 3 puncte al treilea clasat şi 0 puncte pentru ultimul loc

Trec în etapa următoare 16 jucători, cei cu punctajul cel mai mare. În caz de egalitate se ţine cont de numărul de puncte-donaţie. Jucătorii care au părăsit Campionatul pot direcţiona punctele către alţi jucători rămaşi în concurs.

A doua etapă are loc pe 3 aprilie cu 16 jucători. Miza e mai mare, aşadar se joacă în 4 jucători. Primii 3 clasaţi primesc premii ce constau în boardgames oferite de prietenii de la RedGoblin.

_________________

Despre eveniment

Campionatul va avea loc la Epic Bar din Bucureşti, situat pe Strada Coltei Nr. 50, spaţiu cunoscut al jucătorilor de boardgames. Prima etapă se desfăşoară pe 27 martie de la ora 14:00, iar a doua etapă, pe 3 aprilie, tot de la ora 14:00.

Participarea este gratuită, prin sprijinul Epic Bar, dar jucătorii sunt rugaţi să strângă minim 150 de lei din donaţii. Cu cât mai mult cu atât mai bine – pot ajuta 1-2-3, cât mai mulţi copii din centre de plasament să se bucure de o vacanţa mult visată, plină de joacă!

________________

Înscrierea în concurs

Pentru a deveni jucători-fundraiseri în concurs, doritorii completează un formular online -http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Pe scurt, sistemul de strângere de fonduri Galantom – fundraiserul se înscrie să participe la un eveniment şi să susţină o cauză completând formularul, noi îi creăm profilul pe platforma Galantom, apoi el trimite link-ul paginii colegilor şi prietenilor cu share sau prin mesaj, ca ei să îi susţină în luptă, prin donaţii pentru o cauză aleasă. Sumele merg către cauză chiar dacă nu este atins pragul propus.

Mai multe detalii despre regulament, la dana@ajungemmari.ro, telefon 0723892032.

Speram să avem cât mai mulţi jucători pasionaţi, care să transforme susţinerea prietenilor într-o mare bucurie pentru un copil dintr-un centru de plasament!

Mulţumim în numele copiilor!

[ Show more ]
Galantomi:

10

Donatii:

63

Suma:

5,511 RON

Pagini fundraising

copii ⇒ tabere

Hello! Mai tineti minte taberele din copilarie ?  Ca parte din «Vacanta (te face) Mare 2016 (http://lindenfeld.galantom.ro/projects/view?id=217)»

900 RON Target
250 RON Suma
3 Donatii
27.777777777778% Complete

Un Bucatar poate fi si negustor CARITABIL

Buna tuturor, sunt Irina, bucatar de meserie, si vreau sa particip la acest campionat caritabil fiindca imi doresc sa ajut copiii defavorizati sa part

500 RON Target
160 RON Suma
3 Donatii
32% Complete

Hai sa trimitem un copil in tabara

Cred cu tarie ca un copil indiferent de originea lui trebuie sa fie fericit si sa se bucre de cea mai frumoasa perioada din viata: copilaria. Dat fiin

600 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
12.5% Complete

Daruieste o clipa de fericire unui copil!

Ajuta-ma sa sa trimitem cat mai multi copii in tabara!Fericirea e un lucru marunt... Fericirea pentru un copil este sarutul mamei dimineata, imbratisa

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Joc Catan si trimit un copil in tabara!

Tabara la munte pentru unii copii este doar un vis. Dintr-o excursie ramai cu invataminte si experiente care iti pot folosi toata viata... Ch

450 RON Target
1,050 RON Suma
7 Donatii
100% Complete

Impreuna trimitem copiii in tabara!

Salut! M-am inscris la Campionatul Caritabil de Catan pentru ca imi doresc foarte tare sa joc si in acelasi timp sa ajut un copil din centrele de plas

450 RON Target
505 RON Suma
6 Donatii
100% Complete

Impreuna castigam!

Salut, numele meu este Vali, lucrez in domeniul HoReCa si doresc sa ma implic in acest campionat caritabil de Catan din 2 motive:  1. imi place la n

500 RON Target
291 RON Suma
6 Donatii
58.2% Complete

Hai sa trimitem doi copii in tabara

Cele mai frumoase amintiri si cele mai interesante povesti raman cele din tabara de vara. Ajutati-ma sa aducem impreuna doi copii, ce vor avea sansa s

900 RON Target
830 RON Suma
6 Donatii
92.222222222222% Complete

Împreună trimitem copii în tabără

Mă numesc Diana Oncioiu, sunt jurnalist și împreună cu voi aș vrea să ajut doi copii dintr-un centru de plasament să meargă într-o tabără d

900 RON Target
1,965 RON Suma
25 Donatii
100% Complete

Iuhuhuhu

M-am înscris pentru ediţia a doua a Campionatului de Catan (pentru a  trimite unul sau mai mulţi copii din centrele de plasament în tabăra de va

4,500 RON Target
385 RON Suma
6 Donatii
8.5555555555556% Complete