Uniqa 10K & Family Run ~ 2016

La Bucharest 10k&Family RunMarathon invităm pasionații de fapte bune să alerge ca să trimită copiii din centre de plasament în tabără la munte!

Anul trecut proiectele noastre au fost finanțate și cu sprijinul fundraiserilor de la concursuri sportive de tip maraton, așadar credem că bucureștenii care aleargă pot aduce o contribuție extraordinară în viețile copiilor din centre, oferindu-le o TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte, plină de jocuri și șansa unei evadări de o săptămână din centrul în care stau închiși tot anul.

În vara 2015 am organizat două minunate tabere de dezvoltare personală pentru copiii din centre de plasament, pline de jocuri, distracţie şi drumeţii, alături de voluntarii Ajungem Mari.Găsiți aici impresii și fotografii din tabăra cu preșcolari de anul trecut: https://goo.gl/NYqAgh

Vara asta ne propunem să organizăm trei tabere şi avem nevoie de eroi care să alerge și să își încurajeze prietenii să doneze pentru cauza pe care o susțin la maraton!

Costul unei tabere de dezvoltare personală pentru un copil este de 450 lei, suma target pentru fiecare participant la maraton. Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 450 de lei, suma minimă pe care vă rugăm să o strângeți fiind de 150 lei.

 

Înscrierea la maraton:

Concursul are loc pe 3 aprilie și propune următoarele curse:

- 10 km

- ștafetă (2x5km)

- Familyrun&walk (3.6 km)

- Cursa copiilor și părinților 

- Cursa Bebelușilor

Vă puteți înscrie până pe 1 aprilie (taxa diferă în funcție de tipul cursei) la: http://goo.gl/srZ4IJ.

____________________________________

Înscrierea ca fundraiser:
E simplu! Te înscrii, alergi, iar prietenii donează ca să te susțină. 
Înscrierea se face imediat, prin completarea formularului online pe platforma oamenilor de bine, Galantom: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Vă mulțumiiim! Împreună Ajungem MARI! 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

115 RON

Pagini fundraising

Hai sa alergam pentru a ajunge MARI!

Copiii iubesc eroii. Hai sa fim si noi eroi pentru cel putin un copil din centrele de plasment, si sa le oferim astfel, timp de o saptamana, bucu

500 RON Target
115 RON Suma
1 Donatii
23% Complete