Ajungem Mari

Ajungem Mari

Cursuri vocaționale pentru copiii talentați - 2022 @ Concurs caritabil de Șah ~ 2022

Dată: 15 May 2022
Wanted! Căutăm pasionați de șah! Dacă ești jucător de șah, profesionist sau amator, înscrie-te la Concursul caritabil de Șah și ajută copi
[ Show more ]

12

Galantomi:

150

Donații:

12,320 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Wanted! Căutăm pasionați de șah!

Dacă ești jucător de șah, profesionist sau amator, înscrie-te la Concursul caritabil de Șah și ajută copiii instituționalizați să beneficieze de cursuri vocaționale!  

Copiii și tinerii talentați vor avea astfel șansa să își urmeze pasiunile și să participe la cursuri de canto, dans, teatru, chitară, robotică, fotbal, handbal etc. Cursurile îi ajută să prindă încredere în ei, să învețe să comunice, să își facă prieteni noi și să fie mai fericiți și mai motivați.

Cum funcționează? 

1. Te înscrii în concurs completând formularul de înscriere și ne trimiți o fotografie la office@ajungemmari.ro. Noi creăm pagina ta de fundraiser pe platforma Galantom și îți trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care vei putea strânge fonduri.

2. Strângi cât mai multe puncte-donații de la prieteni înainte de eveniment! Distribui în rândul prietenilor și colegilor pagina ta de fundraiser pentru a te ajuta cu donații. Se pot strânge donații și în ziua evenimentului. 50 lei donați = 1 punct în concurs.

3. Participi la evenimentul ce va avea loc duminică, 15 Mai, începând cu ora 10.30, la Hashtag Pub. La punctele câștigate în concurs se adaugă punctele-donație, iar câștigător este concurentul cu cel mai mare punctaj.

Îți mulțumim din suflet pentru susținere și te așteptăm la eveniment!