Binele invinge ~ 2016 - Da-ti pasiunea mai departe

Pur și simplu vreau să strâng bani pentru educația copiilor din centre de plasament!

Participanții sunt provocați să facă propria campanie de fundraising și să strângă fonduri pentru ca cel puțin un copil dintr-un centru de plasament să beneficieze de un an de educație non-formală!

1.300 de voluntari din Bucuresti si alte 25 de judete merg săptămânal la 2.000 de copiii din centre de plasamnet și susțin cursuri și ateliere interactive, devenindu-le copiilor prieteni, profesori și modele. Până acum ne-am finanțat din evenimente de caritabile de tipul: maratoane, concurs de vâslit la caiac, concurs de Catan sau Karaoke. 

Acum puteți deveni fundraiseri pentru educația copiilor PUR ȘI SIMPLU, fără să vă înscrieți la un concurs. Sunt încurajate toate inițiativele și îi puteți convinge pe prieteni să doneze făcând mici ghidușii, de la gătit, la scris poezii cu dedicații sau orice altceva năstrușnic.

Costul unui an de educație prin joc pentru un copil este de 500 lei, suma target pentru fiecare participant la eveniment. Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 500 de lei, orice ajutor contează.

______________________

Înscrierea ca fundraiser:

Înscrierea se face simplu, printr-un formular online cu un scurt text în care vă invitați prietenii să vă susțină cauza prin donații -  http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/.

Noi creăm pentru fiecare participant câte o pagină pe platforma Galantom pentru strângere de fonduri, iar apoi participanții dau share paginii și mesaje către prieteni ca să îi susțină. 

Vă mulțumiiiim!

[ Show more ]
Galantomi:

3

Donatii:

33

Suma:

2,894 RON

Pagini fundraising

Noi cu toti unul suntem

Acesti copii minunati sunt sansa noastra de a ne salva pe noi pe toti si inclusiv pe ei. Cu un mic imbold si ajutor din partea noastra ei ne pot inva

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Ajungem MARI pe Tour du Mont Blanc!

Sunt Ioana și vara asta, alături de prietenul meu, Anton, facem Tour du Mont Blanc pentru educația copiilor din centre de plasament. Pentru că ne

3,000 RON Target
2,249 RON Suma
24 Donatii
74.966666666667% Complete

Trimite un copil dintr-un centru de plasament la film!

O zi pe care noi o vedem a fi obișnuită, pentru prietenii noștri din centrele de plasament e una magică! Ce pentru unii dintre noi e parte a rutin

5,500 RON Target
645 RON Suma
9 Donatii
11.727272727273% Complete