Ajungem Mari

Ajungem Mari

Cursuri vocaționale pentru copiii și tinerii instituționalizați @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Date: 31 December 2023
De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care a
[ Show more ]

2

Supporters:

5

Donations:

1,100 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care au nevoie de sprijin şi încredere într-o lume mai bună.

Anul ăsta îndeamnă-ţi prietenii să schimbe cadoul de ziua ta cu o donaţie pentru copiii şi tinerii din centrele de plasament care au nevoie să se cunoască mai bine şi să îşi descopere şi dezvolte abilităţile prin urmarea de cursuri vocaţionale, precum canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

„Este atât de frumos să-i vezi cum se schimbă după ce încep activităţile! Copiii devin mai bine-dispuşi, au mai mult curaj să se exprime, să încerce lucruri noi și domenii în care să poată deveni foarte buni.” – Adriana Costin, voluntar Ajungem MARI

Prin acest proiect copiii şi tinerii din centrele de plasament primesc ocazia de a-şi găsi şi urma pasiuni care să le ofere şanse mai bune pentru a ajunge MARI, puternici şi încrezători în ei. Copiii merg la cursuri vocaţionale (muzică, pictură, teatru, robotică, gimnastică şi multe altele), iar tinerii sunt îndrumaţi către cele mai potrivite cursuri de calificare.

Prin activitățile incluse în proiect aceştia devin mai siguri pe ei, determinați și ambițioși, își descoperă abilitățile și limitele, toate acestea ajutându-i pe termen lung să se integreze în societate și să devină independenți după ce părăsesc centrele de plasament.

Costul mediu pentru înscrierea unui copil la un curs vocaţional este de 250 lei/lună. Poţi oferi şi tu sprijin pentru 1, 2, 3 sau 12 luni, sprijin care reprezintă o şansă la un viitor mai bun.

Ce trebuie să faci?

1. Creează-ți o pagină pentru Dăruiește ziua ta! completând formularul https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=1644

Durează doar câteva minute, cât să completezi data nașterii, datele de contact, titlul paginii şi suma pe care îți propui să o strângi. Apoi îți poţi personaliza pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

2. Dă vestea mai departe

După ce primeşti aprobarea paginii tale de donații pe e-mail începe să o promovezi online şi offline. Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine şi să doneze pentru cauza aleasă. Povesteşte-le de ce e important pentru tine şi despre lucrurile pe care le puteţi schimba împreună.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.