Ajungem Mari

Ajungem Mari

Sprijin pentru tinerii instituționalizați @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Dată: 31 December 2023
De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care a
[ Show more ]

9

Galantomi:

47

Donații:

6,637 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care au nevoie de sprijin şi încredere într-o lume mai bună.

Anul ăsta îndeamnă-ţi prietenii să schimbe cadoul de ziua ta cu o donaţie pentru tinerii care se pregătesc să părăsească centrele de plasament. Strânge bani pentru ei şi ajută-i să pornească în viaţa independentă cu încredere în ei, cu siguranţa că ştiu la ce sunt buni şi ce vor să facă.

„Datorită parcursului foarte bun pe care l-am avut am reușit să obțin anul acesta o bursă pentru un curs de IT care mă ajută să-mi clădesc un viitor mai bun. Fără sprijinul primit în aceşti ani nu aş fi reuşit să evoluez atât de mult. Mi-am făcut deja un plan pe termen lung (aşa m-a învățat consilierul meu vocațional): să finalizez studiile, să lucrez o vreme ca să acumulez cât mai multă experiență şi apoi să-mi deschid un service IT.” – Radu, tânăr crescut în centru de plasament

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care îi ajutăm pe copii şi tinerii instituționalizați să-şi descopere pasiunile şi să afle care le sunt abilităţile şi înclinaţiile. Consilierii vocaţionali îi ajută să se descopere şi îi îndrumă, astfel încât să urmeze cursurile care le pot aşeza traseul profesional.

Proiectul include:

– consiliere vocațională individuală și de grup;

– burse pentru cursuri de calificare acreditate sau școala de șoferi;

– vizite în diverse locuri de muncă și discuții cu angajații.

Ce trebuie să faci?

1. Creează-ți o pagină pentru Dăruiește ziua ta! completând formularul https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=1208

Durează doar câteva minute, cât să completezi data nașterii, datele de contact, titlul paginii şi suma pe care îți propui să o strângi. Apoi îți poţi personaliza pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

2. Dă vestea mai departe

După ce primeşti aprobarea paginii tale de donații pe e-mail începe să o promovezi online şi offline. Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine şi să doneze pentru cauza aleasă. Povesteşte-le de ce e important pentru tine şi despre lucrurile pe care le puteţi schimba împreună.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.