Ajungem Mari

Ajungem Mari

Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați @ Dăruiește ziua ta ~ 2023

Dată: 31 December 2023
De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care a
[ Show more ]

42

Galantomi:

158

Donații:

25,283 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

De ziua ta poţi să ceri. Poţi să mulţumeşti. Poţi să oferi. Sau le poţi face pe toate 3, împărţind bucurie din bucuria ta şi celor care au nevoie de sprijin şi încredere într-o lume mai bună.

Anul ăsta îndeamnă-ţi prietenii să schimbe cadoul de ziua ta cu o donaţie pentru copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament care au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să treacă peste traumele suferite: abuzuri fizice sau sexuale, separarea de familie, decesul părinţilor, instituţionalizarea.

„Nu-mi pot găsi liniştea, simt că nu aparțin niciunui loc, nu am un ACASĂ al meu”, Mara, beneficiar al programului de psihoterapie susţinut de Ajungem MARI

Copiii instituţionalizaţi au nevoie de multă susţinere ca să depăşească încercările grele prin care au trecut. Efectele traumelor se văd în comportamentul lor zilnic şi afectează modul în care relaţionează cu ceilalţi, în care învaţă sau îşi văd viitorul. Au stima de sine foarte scăzută, pot fi agresivi cu cei de aceeaşi vârstă, au probleme de concentrare şi de memorare, au o viziune sumbră asupra viitorului şi comportamente provocatoare, pot ajunge la consum de substanţe şi la comportamente sexuale riscante.

Toate acestea pot fi însă reglate câtă vreme primesc ajutor. Aceşti copii au nevoie de terapie de lungă durată ca să primească astfel şansa unei vieţi mai bune.

Costul mediu pentru o şedinţă de terapie pentru un copil este de 120 de lei. Costul total pentru 6 luni de terapie pentru un copil este de 2880 lei

Pune şi tu umărul la binele lor şi implicit al întregii societăţi.

Ce trebuie să faci?

1. Creează-ți o pagină pentru Dăruiește ziua ta! completând formularul https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=1645

Durează doar câteva minute, cât să completezi data nașterii, datele de contact, titlul paginii şi suma pe care îți propui să o strângi. Apoi îți poţi personaliza pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

2. Dă vestea mai departe

După ce primeşti aprobarea paginii tale de donații pe e-mail începe să o promovezi online şi offline. Încurajează-ți prietenii să fie alături de tine şi să doneze pentru cauza aleasă. Povesteşte-le de ce e important pentru tine şi despre lucrurile pe care le puteţi schimba împreună.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte.