Ajungem Mari

Ajungem Mari

Cursuri vocaționale pentru copiii și tinerii instituționalizați @ Provocări sportive individuale ~ 2023

Dată: 31 December 2023
Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament! Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca t
[ Show more ]

2

Galantomi:

8

Donații:

700 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fiecare copil are nevoie de un campion. Fii tu campionul copiilor din centrele de plasament!

Alege o provocare sportivă şi strânge bani pentru ca tinerii şi copiii instituţionalizaţi să poată urma cursuri vocaţionale şi să-şi dezvolte în acest fel abilităţile (canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.) Poţi să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene şi genuflexiuni, orice provocare sportivă e bună. Faci mişcare pentru tine şi strângi bani pentru copii.

"Prinde formă" este proiectul prin care copiii şi tinerii din centrele de plasament primesc ocazia de a-şi găsi şi urma pasiuni care să le ofere şanse mai bune pentru a ajunge MARI, puternici şi încrezători în ei. Copiii merg la cursuri vocaţionale (muzică, pictură, teatru, robotică, gimnastică şi multe altele), iar tinerii sunt îndrumaţi către cele mai potrivite cursuri de calificare.

Prin activitățile incluse în proiect aceştia devin mai siguri pe ei, determinați și ambițioși, își descoperă abilitățile și limitele, toate acestea ajutându-i pe termen lung să se integreze în societate și să devină independenți după ce părăsesc centrele de plasament.

Costul mediu pentru înscrierea unui copil la un curs vocaţional este de 200 lei/lună. Înscrie-te ca fundraiser şi poţi oferi sprijin pentru 1, 2, 3 sau 12 luni, sprijin care reprezintă o şansă la un viitor mai bun.

Alege-ţi provocarea şi strânge bani pentru aceşti copii. Cu cât aduni mai mult, cu atât cresc şansele pentru ca ei să se transforme în adulţi funcţionali şi dornici de mai bine.

Cum funcţionează   

1. Completează formularul de înscriere ca fundraiser Galantom https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 în care spui ce te motivează şi de ce ar trebui prietenii şi colegii tăi să doneze şi trimite-ne o fotografie cu tine la adresa catalina@ajungemmari.ro.

2. Noi îţi creăm pagina de Galantom şi îşi trimitem un e-mail cu sfaturi şi link-ul paginii, pentru ca tu să o promovezi.

3. Tu distribui link-ul în comunitatea ta, pe canalele de socializare (Insta, Facebook, Whatsapp etc.) şi îţi inviţi prietenii să doneze.