Ajungem Mari

Ajungem Mari

Psihoterapie pentru copiii instituționalizați @ Quizz Night Caritabil ~ 2023

Dată: 08 June 2023
Pe 8 iunie, de la ora 19:30 ne vedem la COYOTE, să ne întrecem în cunoștințe de cultură generală și să ajutăm copiii instituționalizați di
[ Show more ]

6

Galantomi:

87

Donații:

7,857 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pe 8 iunie, de la ora 19:30 ne vedem la COYOTE, să ne întrecem în cunoștințe de cultură generală și să ajutăm copiii instituționalizați din județul Cluj să-și depășească traumele prin terapie.

Vrem să ajutăm cât mai mulți copii și tineri vulnerabili cu ședințe de psihoterapie prin care să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, să învețe să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, separarea de familie, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Costul mediu pentru o ședinta de terapie pentru un copil este de 120 de lei. Cu 1200 de lei un copil poate merge la 10 ședințe de terapie adaptată nevoilor lui. 

Te provocăm să strângi aceste fonduri pentru a oferi unui copil sprijinul de care are nevoie. 

Cum funcționează:

ETAPA 1: Strângerea de fonduri cu ajutorul platformei Galantom

- completezi formularul și te înscrii în concurs până joi, 1 iunie.

Link către formularul de înscriere: https://forms.gle/XinzfbK12J7FzgBEA

️- noi îți creăm o pagină personalizată pe platforma Galantom și îți trimitem link-ul pe e-mail

- tu promovezi pagina în rândul prietenilor și colegilor tăi și îi inviți să te susțină cu donații până în ziua evenimentului

ETAPA 2: Quiz Night

Pe 8 iunie ne vedem de la 19.30 la COYOTE, ne împărțim în echipe de câte 4 persoane și dăm start concursului, care va fi alcătuit din 9 probe distractive de cultură generală. Scopul este să ne distrăm și să aducem bucurie și alinare copiilor abandonați, așa că nu ezitați și haideți alături de noi!

Vom premia atât echipele care strâng cele mai multe puncte în cadrul concursului cât și echipa care adună cele mai multe donații.