Ajungem Mari

Ajungem Mari

Cursuri vocaționale pentru copiii și tinerii instituționalizați @ Karaoke Night Caritabil ~ 2023

Dată: 29 September 2023
Prin participare, veți ajuta copiii și tinerii talentati să își urmeze pasiunile și să participe la cursuri de canto, dans, teatru, chitara, ro
[ Show more ]

3

Galantomi:

14

Donații:

1,108 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Prin participare, veți ajuta copiii și tinerii talentati să își urmeze pasiunile și să participe la cursuri de canto, dans, teatru, chitara, robotica, fotbal, handbal etc. Cursurile îi ajută să prindă încredere în ei, să învețe să comunice, să iși facă prieteni noi și să fie mai fericiți și mai motivați. \

Cum funcționează?

1. Te înscrii completând formularul de Fundraiser Galantom și ne trimiți o fotografie cu tine pe adresa galantom@ajungemmari.ro . Noi îți creăm pagina ta de fundraiser pe platforma Galantom și îți trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care vei putea strânge fonduri.

2. Strângi cât mai multe donații de la prieteni înainte de eveniment! Distribui în rândul prietenilor și colegilor pagina ta de fundraiser pentru a te ajuta cu donații. Se pot strânge donații și în ziua evenimentului.

3. Participi la evenimentul ce va avea loc vineri, 28 septembrie, de la ora 19:30, la Coyote, Strada Piezișă, Cluj-Napoca. Participantii vor cânta individual câte două piese și incă o piesă haioasă surpriză. Asadar, se anuntă mare distracție și participanții sunt invitați să vină cu prieteni și galerie! Vă provocăm să cântați și să ajutați cel puțin un copil să își descopere noi perspective asupra viitorului!

Costul mediu pentru participarea la un curs fizic/online este de 250 lei/luna. Pentru a susține un copil la un curs timp de 6 luni, suma necesara este de 1500 lei. Ne dorim să susținem 10 copii la cursuri, așa că sprijinul vostru este foarte important. Bineînțeles, fundraiserii sunt încurajați să strângă fonduri pentru cât mai mulți copii, pentru a le oferi șansa la o viață mai bună și posibilitatea de a deveni adulți curajoși și ambițioși.

Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la: cluj@ajungemmari.ro Îți mulțumim din suflet pentru susținere și te așteptăm la eveniment!