Ajungem Mari

Ajungem Mari

Devino Moș Crăciun pentru copiii abandonați ~ Psihoterapie 2023

Dată: 31 December 2023
La ce te gândeÅŸti când spui Crăciun? La bradul frumos împodobit, la cadourile de sub el, mesele îmbelÅŸugate sau căldura cu care te înconjoarÄ
[ Show more ]

18

Galantomi:

186

Donații:

25,342 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

La ce te gândeşti când spui Crăciun? La bradul frumos împodobit, la cadourile de sub el, mesele îmbelşugate sau căldura cu care te înconjoară cei dragi? Parcă nimic nu se compară cu binele şi iubirea pe care le simţi, aşa-i?

Ajută şi tu copii şi tineri greu încercaţi de viaţă şi de oamenii care ar fi trebuit să-i protejeze să se simtă un pic mai bine. Copiii instituţionalizaţi resimt cel mai apăsător durerea abandonului, lipsa unei persoane în care să se încreadă şi lipsa încrederii în propria persoană. Nu jucăriile sau hainele îi fac fericiţi, ci conştientizarea faptului că merită şi pot avea o viaţă bună.

Fii Moş Crăciun pentru cei la care Moşul nu poate ajunge şi oferă-le bine nu doarpentru luna decembrie, ci pentru viitor!

Cum devii fundraiser?

Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest formular FORMULAR FUNDRAISER GALANTOM – AJUNGEM MARI şi ne trimiţi o poză cu tine pentru pagina de Galantom la adresa de e-mail galantom@ajungemmari.ro. Noi îți creăm o pagină pe platforma Galantom și tu promovezi pagina în rândul prietenilor și colegilor, care te vor susține cu donații online ca să îți dea curaj încă de când te antrenezi!

Roagă-ţi familia şi prietenii să faceţi împreună un cadou special: ore de psihoterapie pentru copiii şi tinerii crescuţi departe de familiile lor, care vor să îşi vindece rănile emoţionale şi să meargă mai departe în viaţă cu capul sus şi încredere în şansele lor. Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: galantom@ajungemmari.ro

Costul mediu al unei şedinţe de psihoterapie pentru un copil este de 130 de lei. Costula 6 luni de terapie pentru un copil este de 3.120 de lei. Mai puţin decât un smartphone la modă. Mai valoros decât unii dintre noi îşi pot imagina.

Peste 150 de copii şi tineri au beneficiat până acum de programul de psihoterapie organizat de Ajungem MARI, iar rezultatele se văd. Unii dintre ei s-au întors la şcoală, alţii au intrat la facultate, alţii au aflat care le sunt abilităţile şi şi-au găsit un loc de muncă potrivit. Lucrul comun pentru toţi este că s-au descoperit, au învăţat să fie mai blânzi cu ei şi mai atenţi la ceea ce le face bine şi ce pot face ei bine. 70 dintre ei sunt în continuare în proces de terapie şi au nevoie de sprijin ca să poată merge mai departe.

Fii omul care aduce binele şi strânge fonduri pentru aceşti copii. Fii Moş Crăciun Galantom şi invită-ţi oamenii dragi să îţi ofere un cadou special în acest an. Să avem sărbători cu iubire şi sens!