Patricia Birsanescu - Ajungem Mari

Ziua mea nu este doar despre mine!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
600 RON Target
0 Donatii
218 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutaree!

Pe 2 mai este ziua mea si am decis ca anul acesta sa imi donez ziua de nastere. Daca aveati de gand sa imi luati cadouri anul acesta, sa stiti ca acesta este cel mai frumos cadou pentru mine.
Haideti sa ii ajutam pe copiii minunati din centrele de plasament sa aiba parte de cat mai multe iesiri si experiente de neuitat. Nu uitati ca fiecare suma conteaza.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ieșiri și excursii ~ 2020

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!