Alexandru-Ciprian Simion - Ajungem Mari

Daruieste o zi de fericire copiilor din centrele de plasament

700 RON Donatii stranse
70% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta nu vreau cadouri de ziua mea. In schimb, imi doresc sa organizez o excursie pentru copiii din centrele de plasament. Cu banii care ar fi fost cheltuiti pe cadouri, le putem oferi acestor copii, macar pentru o zi, o experienta deosebita, la care nu ar fi avut acces altfel.

Prin asociatia Ajungem Mari, ii ajutam pe copii la materiile scolare, incercam sa le fim modele de urmat si, cel mai important, le suntem alaturi si ii incurajam sa isi gaseasca un drum in viata. Desi i-am cunoscut, ca voluntar, de doar cateva luni, multi dintre copiii centrului de plasament in care activez mi-au ajuns la suflet. Nu pot sa nu zambesc cand sunt bucurosi, sa nu ma intristez cand ii vad necajiti si sa nu fiu mandru de fiecare mica reusita a lor. Cand sunt cu ei, uit de toate problemele si am o satisfactie imensa ca pot face o oricat de mica diferenta in viata cuiva. De aceea, simt nevoia sa fac mai mult pentru ei, cu ajutorul vostru.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ieșiri și excursii ~ 2020

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

4 Donatii

150 RON
11 mar 2020
La multi ani ! Felicitari pentru idee !
10 mar 2020
08 mar 2020
05 mar 2020