Corina Gabriela Ionita - Ajungem Mari

Copiii instituționalizați au nevoie de socializare, au nevoie de ieșiri și activități în afara centrelor de plasament.

600 RON Donatii stranse
15% Complete
4,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dăruiesc ziua mea de naștere copiilor din centrele de plasament din Bucuresti, pentru ca aceștia să aibă posibilitatea de a petrece timp de calitate în afara centrelor. Având în vedere criza determinată de acest nou virus, este clar că nu voi mai putea organiza o strângere de fonduri asemănătoare celei de Crăciun, de aceea am convingerea că ne vom mobiliza exemplar și de această dată, în limitările impuse de criză. Cel mai frumos cadou pe care mi-l puteți face, e să donați pentru cauza susținută de mine. Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ieșiri și excursii ~ 2020

Proiectul "Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot

7 Donatii

Ilinca Sibișteanu

30 RON
La multi ani!
03 apr 2020

Corina Gabriela Ionita

230 RON
Din partea Mariei Ouadah.
24 mar 2020
19 mar 2020

Anonymous

55 RON
18 mar 2020
18 mar 2020
Felicitari pt implicare!
17 mar 2020
Felicitări, Corina! P.S. La mulți ani!
17 mar 2020