Laurentiu Oprea - Ajungem Mari

Laurențiu aleargă pentru educația copiilor din centrele de plasament!

150 RON Donatii stranse
30% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii din centrele de plasament ar trebui să aibă  aceleași șanse în viață ca toți ceilalți copii.

Hai să-i ajutăm! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Alearga in Echipa Ajungem MARI la Bucharest Marathon! Devino fundraiser Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon si ofera-le copiilor din centrele de plasament sedinte de terapie de care au

5 Donatii

Nelu Gabriel Rizea

30 RON
10 Oct 2019

SIDORIAN Ilici

30 RON
Mereu aproape!
10 Oct 2019
10 Oct 2019
Impreuna putem face lucruri frumoase.
09 Oct 2019
Hai să donăm!
09 Oct 2019