Marina Topcian - Ajungem Mari

Louder than words and any present ever.

1,591 RON Donatii stranse
100% Complete
800 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când tragi linie, îți dai seama că not everything is about money, reușite profesionale și alte nebunii, care, da, sunt mișto, dar nu stau la baza verticalității și a chestiilor faine pe care poți să le faci și să le simți în tot mănunchiul ăsta mic căruia-i zicem viață.

E despre liniște, încredere în tine, putere autentică, sinceritate, acceptare, iubire, libertate, împăcare, luptă, când e cazul. E despre greșeli făcute de noi sau de alții. Despre un echilibru pe care-l întâlnim rar, dar care ne-ar ajuta mult să ne bucurăm de prezent, de ce se întâmplă aici și acum. E despre noi.

Fără prea mult bla bla, toată ziua mea de anul ăsta va fi a lor și mă puteți ajuta donând.

Să aibă ocazia să simtă că somebody gives a fork about them, că îi înțelege și le explică matematic cum trauma te aduce într-un punct și că it's not your fault, că you are just fine. Și să pornească de acolo, să construiască de acolo.

Iar pe voi, pe o parte dintre voi vă știu și mă bucur, și mă scurg de drag.

Vă respect complexitatea și tot ce m-ați învățat întâlnindu-ne, vorbind, dezbătând, râzând and so on. 

Thanks a lot și take good care!

Happy my birthday to you too!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Terapie pentru copii vulnerabili

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Daruieste ziua ta ~ 2019

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii pot dona

13 Donatii

Anonymous

300 RON
17 Dec 2019
13 Dec 2019
12 Dec 2019

A+N

80 RON
La mulți ani minunați, Marina!
11 Dec 2019
La mulți ani, om fain!
11 Dec 2019

Gelu Dumitru Cosuleanu

526 RON
La multi ani Marina! Sa fii sanatoasa, fericita si sa nu-ti lipseasca nimic din ce ai nevoie!
11 Dec 2019
LA MULTI bANI, MARINA!
11 Dec 2019

Vlad

50 RON
11 Dec 2019
Happy birthday!
11 Dec 2019

Anonymous

75 RON
11 Dec 2019

Anonymous

30 RON
10 Dec 2019

Flav

75 RON
09 Dec 2019
La multi ani om frumos!
09 Dec 2019