Împreună facem scut pentru spitalele din România

 

Ioana Văcărașu Ajungem Mari

20% Complete
400 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

În astfel de momente putem să trecem peste provocări doar lucrând împreună!

Mă alătur și eu campaniei de strângere de fonduri inițiat de programul Ajungem MARI pentru spitalele din țară care au nevoie de echipamente de protecție, pentru a face față acestei perioade.
Eu am ales Spitalul din Târgoviște, dar nu sunt singură. În cadrul acestei campanii, mai multi fundraiseri strâng bani pentru 5 dintre spitalele din România. Toate fondurile strânse vor fi donate către Asociația Zi de BINE, care a furnizat deja echipamente în 20 de spitale și are nevoie de fonduri pentru a continua aprovizionarea.

Orice donație, cât de mică, se adună la obiectivul cel mare al campaniei. Mână de la mână, putem aduce o contribuție importantă! Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus, printre care și Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgoviște. În luptă cu COVID-19 este nevoie de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare.

Folosește puterea ta de a face bine și acceptă provocarea de a strânge fonduri pentru Spitalul de Urgență din Târgoviște! La Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgoviște este nevoie urgent de echipamente de protecție pentru personalul medical, de dezinfectanți, de teste și de ventilatoare. Voluntarii și prietenii Ajungem MARI se alătură Asociației ZI de BINE și strângem fon

 

4 Donații

Anonymous

100 RON
07 Apr 2020

Anonymous

100 RON
07 Apr 2020

Anonymous

100 RON
07 Apr 2020
Totul va fi bine!
06 Apr 2020