30 de ocazii pentru copiii din centrele de plasament sa experimenteze lumea din afara centrului

 

Georgiana Ivașcu Ajungem Mari

100% Complete
2,696 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
14
Donații

"Doamna, nu trebuia sa plecam deja? E trecut de fix!", minutele cand stateam cu fruntea lipita de geamul autocarului si faceam cu mana trecatorilor, papucii prea mari pe care i-am primit la intrare la Castelul Peles, incercarile esuate ale educatoarei de a ne tine ordonati, de mana, 2 cate 2, sau cum ne hlizeam prin muzee in fata operelor de arta cu muze prea dezbracate pentru cei 8-9 ani ai nostri... doar o parte din amintirile excursiilor cu scoala.

Aproape ca uitasem toate astea pana acum cateva luni, cand am inceput sa fiu voluntara la Ajungem MARI. In toate intalnirile mele online cu copiii, discutia a ajuns inevitabil la excursiile lor, moment in care, de prea mult entuziasm, vorbeau unii peste altii, zambind cu gura pana la urechi. Fiecare depana amintirile proprii, iar mie nu imi ramanea decat sa observ nerabdarea cu care toti asteapta urmatoarea iesire.

"It takes a village to raise a child", zice un proverb african si, chiar daca nu mai e valabil acum, vreau sa ofer, cu ajutorul vostru, 30 de ocazii pentru copiii din centrele de plasament sa experimenteze lumea din afara centrului: muzee, teatre, laser tag, escape room, excursii in natura, cu bicicleta, sau la cinema. Beneficiile pentru ei sunt imense: de la a capata mai multa incredere in sine, a invata sa se comporte in societate, pana la a-si dezvolta abilitatile de socializare, comunicare si lucru in echipa, iar lista nu se opreste aici.

Pe 14 februarie, de ziua mea, asta-mi doresc: sa dau inapoi din zambetele si energia cu care ei ma intampina mereu. Fiecare donatie se aduna si conteaza, pentru ca se va transforma in bilete de acces, transport si gustari pentru copii. Iar pentru orice donatie, indiferent de suma, eu va sunt recunoscatoare.

La fel si copiii.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul „Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

14 Donații

Anonymous

75 RON
La mulți ani.Te iubim
18 Feb 2021

Liviu

300 RON
La multi ani!
15 Feb 2021
Happy b-day!
14 Feb 2021
100 RON
14 Feb 2021
14 Feb 2021

De la fete

490 RON
13 Feb 2021
La multi ani! :) :)
12 Feb 2021
La multi ani!
12 Feb 2021

Leontina

200 RON
Va pupa mama!
09 Feb 2021

Anonymous

101 RON
Fii binecuvantata!
09 Feb 2021

Razvan

50 RON
09 Feb 2021

for Georgi

100 RON
Happy birthday, antipatico
09 Feb 2021

Anonymous

30 RON
08 Feb 2021
😍La multi ani frumosi si cat mai multe donatii!
08 Feb 2021