De ziua mea îmi doresc să facem copiii fericiți!

 

Valentina Nicolae Ajungem Mari

100% Complete
1,100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Sunt voluntar în Asociația Ajungem Mari de 2 ani. Am cunoscut în Centrul de plasament o alta lume. O lume în care există doar copii, o lume dornică de îmbrățișări și afecțiune, o lume în care fiecare copil vrea sa fie băgat în seamă.

Anul acesta, alaturi de soțul meu, care sprijină acest proiect, am hotărât să ne donăm zilele de naștere (5 si 6 august) pentru a le oferi copiilor din Centrul in care lucrez un strop din lumea noastră: o excursie la munte, o vizită la muzeu sau poate o plimbare in care să ne cunoaștem orașul. Ei vor decide!

Donează și tu, împreună putem să le oferim copiilor din Centru o viață mai frumoasă!

Fiecare donație, orice sumă se adună și contează! Mulțumim mult pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul „Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

8 Donații

Merci, Bogdan
03 Sep 2021

Bogdan Ceuca

50 RON
multumesc, Bogdan
03 Sep 2021

Anonymous

150 RON
La multi ani, Vali si George! Sanatate multa, bucurii si succes in tot ceea ce va propuneti sa intreprindeti! Va imbratisez cu drag!🤗
06 Aug 2021
04 Aug 2021
La multi ani cu sanatate si bucurie!
04 Aug 2021
La mulți ani!😊
04 Aug 2021

Anonymous

200 RON
De la Sorin
04 Aug 2021

Mihaela si Catalin

200 RON
La multi ani, George! Serviciul TI.
03 Aug 2021