Anul acesta, de ziua mea de nastere, vreau sa sarbatoresc prin fapte bune!

 

Anca Musat Ajungem Mari

36.666666666667% Complete
550 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
2
Donații

De 6 ani de când prietena mea Ana s-a alăturat cauzei Ajungem MARI, am descoperit multe povești frumoase și mulți copii minunați, care au nevoie de implicarea noastră pentru a avea o viață mai bună!

Cadourile de anul acesta vreau să se transforme în donații pentru copiii din sistemul de protecție socială, copii pe care voluntarii îi ajută săptămânal. Fac teme, activități educative și distractive și cel mai important: le sunt alături atunci când copiii au nevoie.

Pentru a se dezvolta frumos și pentru a avea șanse să se integreze în societate, ei au nevoie de experiențe și amintiri frumoase, au nevoie de oameni calzi care să îi încurajeze și să le fie modele.

Voluntarii fac minuni, dar este nevoie și de susținere materială pentru a reuși să le organizeze cât mai multe ieșiri, excursii și experiențe în afară centrelor și căsuțelor de plasament!

Fiți alături de mine și dăruiți amintiri și experiențe, unor copii minunați!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Proiectul „Ieșiri și Excursii" este unul permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

2 Donații

07 Aug 2021
La multi ani! Cu sanatate si bucurii, asa cum meriti tu, biti!
04 Aug 2021