De ziua mea imi doresc sa vindecăm sufletul unui copil

 

Monica - Ajungem Mari

100% Complete
620 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
14
Donații

" Imaginează-ți că ești din nou copil. Imaginează-ți că ești singur într-o cameră, îți este frig si foame. De afară se aud țipete, sunt părinții tăi care se ceartă. Tu ești așa mic si nu știi ce să faci. Oare e vina ta? Imaginează-ți că vin niște necunoscuți și te iau din ceea ce tu credeai ca este casa ta, te duc undeva unde nu cunoști nimic, sunt oameni noi, copii de toate vârstele. Îți este frică. Nimănui nu-i pasă ce simți, nimănui nu-i pasă că sufletul tău e rupt în mii de bucăți, nimeni nu te învață cum se scrie “mama” sau să îți citească povești seara, înainte de culcare, să îți spună că orice s-ar întâmpla nu vei fi singur și că te vor susține mereu. Așa se simt acești copii pentru care imi doresc sa strângem bani, ca prin ajutorul terapiei să le vindecăm sufletul, să îi facem să înțeleagă că nu este vina lor și că trebuie să crească, să învețe și să se vindece pentru a putea fi fericiți și pentru a putea lupta să nu repete greșelile părinților lor. "

Eu am cunoscut astfel de suflete când am fost voluntar. Sunt extraordinari. Au o capacitate atat de mare de intelegere a ceea ce se intamplă in jurul lor dar...sunt blamati de societate, de colegii de la scoala si isi doresc doar sa stie de ce au fost abandonati, de ce parintii lor nu vin pe la ei si cand o sa vina sa ii ia inapoi acasa....

Donati pentru terapie! Donati pentru a vindeca un suflet! Orice suma! Un leu, 5(cinci)lei, oricat. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

14 Donații

Anonymous

20 RON
13 Nov 2021
12 Nov 2021
12 Nov 2021

Anonymous

20 RON
12 Nov 2021

Anonymous

20 RON
12 Nov 2021

Anonymous

20 RON
11 Nov 2021

Anonymous

100 RON
O buna initiativa, Dumnezeu sa te ajute sa o duci pana la capat!
11 Nov 2021

Anonymous

60 RON
11 Nov 2021

Anonymous

300 RON
10 Nov 2021
Va pup!
10 Nov 2021

Delia Ioana Dodu

20 RON
10 Nov 2021

Anonymous

10 RON
09 Nov 2021

Anonymous

10 RON
09 Nov 2021

Anonymous

10 RON
09 Nov 2021