De ziua mea vreau să dăruim zâmbete

 

62.36% Complete
1,559 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
10
Donații

Îmi doresc și anul acesta să îî ajutăm pe copiii din centrele de plasament să depășească traumele prin care au trecut, cu ajutorul psihoterapiei.

100 lei donați aici se transformă într-o ședință de psihoterapie pentru un copil. Nevoia este uriașă, astfel că pentru a asigura pe termen lung terapia acestor suflete, fiecare donație contează.

Donează-ți cafeaua sau cumpără-mi o carte cu zâmbetul copiilor pe copertă! Știu că și anul acesta facem o schimbare în bine împreună!

Mulțumesc mult pentru ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care n

 

10 Donații

Anonymous

150 RON
La multi ani! :)
26 Dec 2021

mama&tata

400 RON
La mulți ani copil drag!
21 Dec 2021

Colegi

309 RON
La mulți ani! În loc de flori din partea colectivului de la IML :)
21 Dec 2021

Anonymous

100 RON
La mulți ani, Bianca! Felicitări pentru această inițiativă 👏👏👏
21 Dec 2021

Familia Tuki

100 RON
Meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow meow
21 Dec 2021

Anonymous

100 RON
La multi multi ani!! Esti un om minunat 👶🧒👦👧💝
20 Dec 2021

Anonymous

50 RON
La mulți ani și tot ce îți dorești de ziua ta!☺️
19 Dec 2021

Anonymous

100 RON
La mulți ani, soră Corb!
17 Dec 2021

Anonymous

150 RON
Cel mai frumos cadou vine din bucuria de a darui. La multi ani fericiti si frumosi, in care sa impartasesti in continuare bucurie si speranta in sufletele copiilor! ❤
16 Dec 2021

Anonymous

100 RON
La mulți ani și la multe zâmbete!
08 Dec 2021